Kontakt | Premijer | Budžet | Zakoni | Linkovi
  • OBJAVLJENO: 20.09.2022.
JU Centar za socijalni rad BPK-a Goražde
Istaknuta zahvalnost za dobru dosadašnju saradnju sa Islamskom zajednicom i pomoć koju nesebično pružaju korisnicima Centra

JU Centar za socijalni rad Bosansko – podrinjskog kantona Goražde u skladu sa svojim raspoloživim mogućnostima i kapacitetima, obezbjeđuje i pruža kvalitetnu i uspješnu neposrednu zaštitu pojedinaca i porodica koji se nalaze u stanju socijalne potrebe.

U prostorijama Centra danas je upriličen sastanak sa glavnim imamom Medžlisa Islamske zajednice Goražde Esadom – ef. Grabusom, direktoricom  Medihom Jašarević – Hodžić i stručnim saradnicama Centra.

Direktorica je uputila riječi dobrodošlice Imamu, te istakla zahvalnost za posjetu, kao i dobru dosadašnju saradnju sa Islamskom zajednicom i pomoć koju su pružali korisnicima Centra.

“Kako se naš zajednički rad  temelji na univerzalnim principima dobročinstva, ljudskosti, saradnji i međusobnom pomaganju, uz želju da svaki pojedinac ima dostojanstven život, dogovorene su buduće aktivnosti i projekti. Još jednom se zahvaljujemo predstavnicima Islamske zajednice  na razumijevanju i pomoći koju nesebično pružaju našim korisnicima”, riječi su direktorice JU Centar za socijalni rad Bosansko – podrinjskog kantona Goražde Medihe Jašarević- Hodžić.

webmail kanton gorazdewebmail
Copyright © 2005-2023. BPK Goražde.