Kontakt | Premijer | Budžet | Zakoni | Linkovi
MINISTAR ZA SOCIJALNU POLITIKU, ZDRAVSTVO, RASELJENA LICA I IZBJEGLICE
Upriličena posjeta novoimenovanom direktoru JU „Centar za socijalni rad BPK Goražde“

 

Ministar za socijalnu politiku, zdravstvo, raseljena lica i izbjeglice Bosansko-podrinjskog kantona Goražde Damir Dučić i stručni savjetnik za socijalnu i dječiju zaštitu i zaštitu civilnih žrtava rata Muhamed Hadžić posjetili su danas novoimenovanog direktora JU „Centar za socijalni rad BPK Goražde“ Elvira Praša.

Tim povodom, novoimenovani direktor je s resornim ministrom i njegovim saradnikom razgovarao o aktuelnim dešavanjima i aktivnostima, kao i o problemima s kojim se susreću u ovoj javnoj ustanovi.

Ministar Damir Dučić izrazio je podršku Ministarstva za socijalnu politiku, zdravstvo, raseljena lica i izbjeglice Bosansko-podrinjskog kantona Goražde te istakao da će ministarstvo na čijem čelu se on nalazi Centru za socijalni rad BPK Goražde uvijek biti na raspolaganju.

Razgovorano je i o zakonskim propisima i nadležnostima Centra za socijalni rad gdje je, između ostalog, istaknuta potreba da se obezbijedi zaštita osobama s duševnim smetnjama, kao i potreba za uvođenje  imovinskog cenzusa na treće, odnosno četvrto dijete.

Novoimenovanom direktoru Elviru Prašu, ministar Damir Dučić je poželio sretan rad i uručio mu simboličan poklon u znak dobrodošlice na poziciju direktora.

Aktivnosti ministarstva
Kontakt
 1. slavne višegradske brigade 2a,
  73 000 Goražde
  Bosna i Hercegovina
  tel: +387 38 228 439
  fax:+ 387 38 221 224
  E-mail: minsoc@bpkg.gov.ba
MINISTAR

ENIZ HALILOVIĆ bachelor sociologije

tel: +387 38 228 439
fax:+ 387 38 221 224
e-mail: eniz.halilovic@bpkg.gov.ba

webmail kanton gorazdewebmail
Copyright © 2005-2019. BPK Goražde.